KLIMAAT & CO2

Via de main stream media krijgt u 24/7 het ‘officiële’ verhaal voorgelegd

Een aantal van door de MSM genegeerde wetenschappelijke feiten, studies,  beschouwingen en discussies die strijdig zijn met het gepropageerde narratief vindt u hieronder.

Het betreft in het algemeen publicaties van emeritus hoogleraren die nu voor hun onderzoek en aanstelling niet meer afhankelijk zijn van subsidies en bindende overeenkomsten en derhalve vrijuit kunnen spreken.

CLINTEL is een internationaal platform van klimaatwetenschappers die kritische kanttekeningen plaatsen bij het eenzijdige politieke narratief dat via de MSM wordt uitgeserveerd. Er is ook een Nederlandse tak waar berichten betreffende ontwikkelingen in onze regio op te vinden zijn.

CLIMATEGATE,  een  andere Nederlandse informatiesite, herbergt een groep wetenschappers van naam wier publicaties regelmatig op de site verschijnen.

Eén van hen is Prof. Dr. C.A. (Kees) de Lange. Emeritus hoogleraar chemische fysica aan beide Amsterdamse universiteiten, gespecialiseerd in atmosferische chemie en fysica en complexe modellering. Oeuvre omvat enige honderden publicaties en bijdragen op honderden internationale wetenschappelijke congressen. Van 2012-2015 was hij lid van de Eerste Kamer. Hij vatte de problematiek overzichtelijk samen in Over klimaat en energie.

Zie voor meer links hier.